Osteodensitometre

Oferta Osteodensitometre

Va oferim o gama de densitometre, osteodensitometre si cu ultrasunete la preturi direct de importator. Alege un pret osteodensitometru avantajos beneficiind de garantie si un suport din partea companiei noastre.

Osteodensitometru Dexa este cel mai precis, cu fascicul evantai pentru masa grasime corporala, masa musculara si masa osoasa.

Poti solicita o oferta de osteodensitometru foarte rapid, este nevoie doar sa completezi formularul din pagina produsului sau sa ne contactezi telefonic la  021 320 10 55, 0722 300 458.

Un consultant din departamentul Vanzari Osteodensitometre te poate asista in demersul achizitionarii unui osteodensitometru performant la un pret accesibil. Fie ca este vorba de un Osteodensitometru Dexa.

Filter
 • Osteodensitometru DEXA Excellus | Scanare performanta

  Osteodensitometru DEXA analizeaza foarte precis compoziția corpului, grăsimile corporale, masa slabă și osoasă, în special regiunile gynoide si androide.

 • Osteodensitometru DEXXUM T

  Osteodensitometru DEXXUM T reprezinta o solutie universala excelenta pentru evaluarea riscului aparitiei fracturilor osteoporotice. Designul DexxumT impune un aparat cu inaltime medie, potrivit pentru toate varstele si dimensiunile.

 • Osteodensitometru OsteoSys EXA 3000

  Tehnologie digitala de radiologie cu laser:

  Tehnologia exclusiva a departamentului de DR a firmei OsteoSys a creat o rapiditate de neegalat, o reducere minima a dozei pacientului, imagine detaliata…

 • Osteodensitometru SONOST 2000

  Precizie superioara, comparabila cu aparate DEXA
  Senzori care se auto pozitioneaza
  Locul de masurare: osul calcaneu
  Timp de masurare rapid (15 sec.)
  Masuratori: BQI, BUA, SOS, T-score,…

 • Osteodensitometru SONOST 3000

  Precizie superioara, comparabila cu aparate DEXA
  Senzori care se auto pozitioneaza
  Locul de masurare: osul calcaneu
  Timp de masurare rapid (15 sec.)
  Masuratori: BQI, BUA, SOS, T-score,…

 • Osteodensitometru whole body Primus Osteosys

  Osteodensitometru whole body

  Cea mai bună soluție dintr-o singura scanare pentru măsurarea densitatii sistemului osos (BMD) alături de compoziția corpului și diverse evaluări.

  Brațul  de scanare trece peste întregul corp si poate…